Hoe kunt u ons bereiken? 

Bezoek ons in het gebouw Balade in Waalwijk

Bezoek ons tijdens het inloopspreekuur op elke donderdagavond tussen 18u en 20u in de kantoorruimte van Casade binnen in de grote hal rechts van de hoofdingang van het gebouw Balade gelegen aan Balade 1 te Waalwijk, waar wij aan hulpbehoevenden rechtsbijstand verlenen. Bij binnenkomst kunt plaatsnemen aan de grote tafel in de hal bij de hoofdingang tot dat u wordt geroepen. U wordt geholpen in de volgorde van binnenkomst. Voordat u ons bezoekt behoeft u geen afspraak te maken. Indien u wel een afspraak wenst te maken dan kan dat door ons een e-mail te sturen. Wij zullen dan het tijdstip aan u bevestigen.

Let op! Het is van groot belang dat u alle documenten, die betrekking hebben of kunnen hebben op uw juridisch probleem, meebrengt naar het inloopspreekuur zodat wij hiervan kennis kunnen. U kunt beter teveel dan te weinig documenten meebrengen. Neem ook uw identiteitsbewijs mee indien u ons wenst te machtigen om zo uw belangen te kunnen behartigen. Wij behoren u immers zelf te kunnen identificeren.

E-mail ons

Indien u niet in de gelegenheid bent om op ons spreekuur te komen en toch behoefte heeft op rechtsbijstand dan kunt u uw rechtsvraag ten alle tijden ook per e-mail stellen door een bericht te sturen met onderstaand formulier zodat wij daarna zo spoedig mogelijk deze zullen beantwoorden.

    Om u goed van dienst te kunnen zijn, hebben wij meer info nodig over uw probleem.
  • U kunt beter te uitgebreid zijn dan te beknopt.