Blog

28 mei 2020

Spreekuur Gratis Rechtshulp uitsluitend op afspraak

Opening Gratis Rechtshulp bij BaLaDe

We zijn erg blij om u te kunnen meedelen dat u vanaf donderdagavond 11 juni a.s. tussen 18:00 uur en 20:00 uur weer van harte welkom bent tijdens ons spreekuur op de begane grond in het gebouw van BaLaDe. Vanwege de Coronamaatregelen dient u vooraf telefonisch of per e-mail een afspraak te maken. Zonder afspraak kunnen wij u helaas niet ontvangen. Ook blijven wij natuurlijk per e-mail voor u bereikbaar op het e-mailadres: advies@gratisrechtshulp.net

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 06 2199 1568.

Vanwege de Coronacrisis was het tijdelijk niet mogelijk om het spreekuur voort te zetten. Met inachtneming van de huidige Coronamaatregelen kunnen wij nu maximaal twee klanten in onze spreekruimte ontvangen. Elk gesprek zal maximaal een half uur duren. In het gebouw van BaLaDe dient u zich strikt aan de Coronaregels te houden. Bij binnenkomst dient u uw handen te desinfecteren met desinfectiemiddel dat u bij de ingang aantreft. Daarna kunt u plaatsnemen in de hal waar stoelen staan opgesteld en dient u minimaal 1,5 meter afstand te houden van andere personen. Blijf thuis indien u ziek of verkouden bent.

Graag blijven wij u helpen met al uw juridische vraagstukken en verwijzen wij u door naar de juiste instanties indien onze hulp onvoldoende blijkt te zijn.

Wij zijn u graag behulpzaam op het gebied van het strafrecht (o.a. gerechtelijke procedures, strafbeschikkingen, VOG), arbeidsrecht (o.a. beëindigingsovereenkomst, ontslag, ziekte, sociaal zekerheidsrecht (o.a. UWV-zaken), personen- en familierecht (o.a. echtscheiding, omgangsregeling), verbintenissenrecht (o.a. overeenkomsten, consumentenkoop, ook internetaankoop), schadevergoedingen en nog op andere minder bekende rechtsgebieden.

Onze gevorderde rechtenstudenten, begeleid door een advocaat, staan voor u klaar.

Geen categorie
About Rechtshulp Nu